Furjadék* kérdése:
Nem "működnek" a . Gif kiterjesztésű képek?
Figyelt kérdés
Nem mozognak a .gif kiterjezstésű képek a számítógépemen.Miért lehet ez?2012. jan. 1. 22:40
1/5 anonim válasza:
A Win7-es kép-és faxmegjelenítő (más néven fényképnézegető) már nem képes a mozgó gifeket lejátszani. Keresni kell egy másik alapértelmezett programot rá, példul XnView-t (képnézegető+szerkesztő, így nagyobb tudású).
2/5 A kérdező kommentje:
Az interneten gondoltam:) pl: nemkutya, 9gag, stb..
2012. jan. 1. 23:03
3/5 anonim válasza:
Bocs, de nekem tudnom kell hogy mire gondolsz, amikor le sem írod? :D. Ráadásul a számítógép általában az op.rendszert jelenti, a böngésző pedig az internetet.
Másik böngészőben is ilyen? Van, amikor csak meg kell várni amíg az összes képkocka betölt a gifből, utána már megy normálisan a loopolás. Sok kép esetén időbe telik amíg az összes betölt, ha egy oldalon több is van.
4/5 anonim válasza:
ha tényleg zavar ez a dolog,akkor linkelj be egy pár olyan képet ami szerinted gif és nálad nem működik,és megnézzük neked a mi gépünkről is ,hogy mi lehet a baj velük
5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem, Opera böngészővel nekem nem működik, Chrome-mal pedig mennek a gif-ek.Ezekszerint a böngészővel van gondom iylen téren.Köszönöm szépen!
2012. jan. 2. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!