Miért ilyen a "Tárolt változat"-om?
Sziasztok!
Firefox 9.-es böngészőt használok. A Guglival szoktam keresgélni. A kidobott találatoknál a "Tárolt változat"-ra kattintva a megadott keresési kulcsszavak kiemelve jelennek meg az oldalon. Ez nagyon hasznos dolog. Régen nem használtam már ezt a lehetőséget, de most hogy szükségem lett volna rá nem jelentek meg a színezések. A mellékelt képen látható a várt és a kapott eredmény. Nem csak a mintán nem működik. Sehol ahol próbáltam.
Hogyan tudnám ismét használni ezt a szolgáltatást?
Köszönöm.
Nem értem.
Tehát. Ha én beírom a keresőbe pl. a Budapest és szobafestés szavakat akkor kiad 1 csomó találatot. Rányomok a tárolt változatra és nem lesz kijelölés, pedig az oldal tartalmazza őket. Erre gondoltam. Mi a brokit lehet ezzel csinálni?
Nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni. A google már úgy látszik, nem adja át a keresett kulcsszavakat, igy nem is fog megjelenni semmi.
Itt azt irják, hogyha letörlöd a googleos cookiekat, akkor újra előjön a kijelölés. Próbáld ki ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!