Facebook: "biztonságos böngészés nem támogatott" hibaüzenet. Lehet vele valamit kezdeni?
"Biztonságos böngészés nem támogatott. Ez az alkalmazás még nem támogatja a biztonságos böngészést, a HTTPS protokollt."
Az üzenőfal szerint működik többeknek, nekem IE8, legújabb Chrome, Firefox 8.0 alatt sem működik az alkalmazás.
Valami beállítási gondom lehet?
Azért az IE8-at semmiképp ne vedd abba a sorba, az egy több éves trágya...
Egyébként ennek semmi köze nincs a böngészőhöz, elvileg a megjelenő üzenet alatt van egy olyan opció, hogy a HTTPS kikapcsolása, vagy valami hasonló. És akkor arra az időre kikapcsolod a HTTPS-t, amíg az alkalmazást használod.
IE8 megy fel az XP-re csak a 9 nem ;)
sajna nincs olyan, hogy https kikapcsolás
Tudom, nekem az volt az utolsó csepp a pohárban, azelőtt sem szerettem az IE-t, na de hogy ilyen durván, szándékosan vissza akarják fogni a web fejlődését, az már nekem sok.
Akkor nem tudom, mi lehet, régen volt ilyen opció, úgy emlékszem. Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy kikapcsolod a beállításaidnál a biztonságos böngészést, és megpróbálod úgy használni az alkalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!