Mi korlátozhatja le ennyire a netet illetve a böngészőket?
Adott egy ősrégi asztali gép és egy Belkin wifi router. A routerről egy laptop működik még, de nem ez okozza a problémát. Az asztali gép kábelen keresztül csatlakozik a wifire. A net 25/1,5 UPC.
PROBLÉMA: Bekapcsolás után legalább fél órán-órán keresztül annyira lossos a net, hogy még az alap honlapok is percek alatt töltenek be. Aztán utána teljesen jó egy darabig minden, majd ismét elmegy a net (közben a laptopon jó, tehát nem kapcsol szét a router). Wifi és modem újraindítás nem segít, ethernet adapter frissítve, nincs ötletem, hogy mi lehet ez.
Még annyi, hogyha ilyenkor letöltök valamit, az is tökéletesen jön, sőt, utána a net is jó.
Mozillát használok, de chrome-mal is ez a helyzet.
Van egy nod32. Dehát ennyire csak nem lassíthat be... Oké amíg feláll az elején mondjuk 10 perc azt megértem, de hogy egy óra múlva is 5 perc kell egy gyakorikerdeseknek, az már durva.
Ha meg magához tér, akkor pillanatok alatt betöltenek a videók, flashek is.
Köszi, ezeket megcsinálom, de a böngészőket nem hiszem, hogy ez lassítja be.
Most kiiktattam a wifit, jó a net. Tehát ezzel van baj, csak nem tudom, hogy mi. Vezeték nélkül jó, vezetékkel nem. Érdekes...
Erre ötlet?
NET Framwork keretrendszer volt frissitve mostanában?
Legújabb Java Free és Adobe Flash Player van a gépeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!