Hogy lehetne megjavítani a Gmail Chatet?
Figyelt kérdés
Nem működik nálam a Gmail char. Korábban az IE6nál működött, és az új funkciók miatt frissítettem a IE8ra, de ezzel meg nem működik. olyasmit ír ki, hogy "letiltva a csevegés..." vagy pedig "technikai gondokkal küszködünk...". A Firefoxal és a Google Chrome-mal is ugyanez a helyzet!!!
Kitöröltem már a cookiekat, leszedtem ,újratelepít, újraindít, de semmi. Minden van csak Gmail chat nincs.
Jáva hatos verzióm van. Flash, minden...
A címsor mellett valami tanúsítványhibát ír ki (lejárt vagy mi). Az lehet a baj? Honnan lehet azt frissíteni?
Segítsetek! :)
2009. máj. 20. 18:54
1/1 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok.
pl még ezt is kiirja többekközött
Internetkapcsolatában hiba történt, vagy a rendszergazda letiltotta a(z) Gmail csevegőprogramot.
2009. máj. 20. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!