Facebook timeline kiírja a városom nevét, hogy tűntetem el?
Figyelt kérdés
Amióta FB-n timeline van, kiírja, hogy melyik városból posztolok. Én ezt nem szeretném. Hogyan kell beállítani, hogy ne írja ki, hogy melyik városból írok? Nem is adtam meg várost egyátalán, nem tudom, honnan tudja, de nagyon idegesítő. Előre is kösz.2011. dec. 28. 03:19
1/2 anonim válasza:
Amikor posztolsz valamit, akkor a küldés gomb mellett van egy ilyen fordított csepp alakú izé, és mellé írva a város. Fölé kell vinni az egeret, és utána a megjelenő kis X-szel törölni a helyet. És akkor nem fog megjelenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És a régebbi posztokról hogyan tudom eltűntetni a várost? Most amiket írok, azon már nincs, de a régieken még van. Ez a FB egyre bonyolultabb lesz... :/
2011. dec. 28. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!