Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » BIZTOS hogy a Cleverbot.com...

BIZTOS hogy a Cleverbot.com Robot?

Figyelt kérdés

Ez halálbiztos? Most próbáltam ki de beparáztam tőle annyira emberi volt... :D és ha robot, van személyisége? Miért lehet vele olyan jól dumcsizni?

Köszi! :)

2011. dec. 27. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzi az emberi válaszokat. Nekem elég értelmetlen dolgokat ír, nem nagyon hiszem el, hogy szerinted ember... Vagy talán angolul beszéltél vele?
2011. dec. 27. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem... angolul is hülye.

Your mother is a woman.

Wow that was rude. Why you be hatin?

2011. dec. 27. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Holtbiztos, hogy robot. Már évekkel ezelőtt beszélgettem egész értelmesen egyetemek saját AI-jával, nem maradtak el sokkal ettől.
2011. dec. 27. 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:
igen, már rájöttem... egy idő után nagyon hülye. Amúgy hol angolul, hol magyarul dumáltam vele, de gáz. Csak az első beszélgetésnél tényleg elhittem hogy kamu és valakivel összeraktak, de aztán kezdet tök összevissza lenni...
2011. dec. 27. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:
De köszi :D
2011. dec. 27. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!