Honnan tudok vicces állapotokat szedni facebookra?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasok olyan vicces állapotokat amik 20+ lájkot érdemelnek,ami azt illeti állati jók.De nem szeretném lelopni őket,de hasonlo tipusuakat keresek amit elsőnek nálam látnának.:D2011. dec. 27. 14:31
1/4 anonim válasza:
Te is nagyon értelmes gyerek vagy. ELSŐNEK NÁLAD? Remélem tudod, hogy ezek MINDET lopják. Ha valahol látsz is egyet a neten, azt már biztos hogy minden második gyerek kiírta legalább 3-szor...
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy 20+ lájkod lesz, megváltod a világot? Vagy mire megy ki a dolog? Semmi értelme nincs. Amúgy persze, mások is lopják azt, nem maguktól találják ki. Neten keresgélhetsz ahhoz hasonlóakat, nem nagy ügy. Google a barátod. Keress vicces képeket, idézeteket, meg amiket a többiek szoktak.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért ennyire én sem vagyok rossz ember,hogy igy oltogassatok azért mert feltettem egy rohadt kérdést.Persze még igazi választ nem kaptam a kérdésemre,végülis miért ne,persze engem kell azzal nyomatni hogy megváltom a világot a lájkokkal,de nem....attól még hogy 21.századi gyerek vagyok,még mindig nem én vagyok az a szánalmas akinek feltesznek egy kérdést,de ahelyett hogy arra válaszolna elkezd oltogatni,de hogy milyen alapon. -.^
2011. dec. 27. 15:23
4/4 anonim válasza:
most indult az oldalam, itt folyamatosan frissülnek a jópofa kiírások, innen szedhetsz magadnak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!