Ezek a fizetős kérdőív-kitöltős oldalak kamuoldalak, vagy tényleg fizetnek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 19:56
1/3 tamasoft válasza:
Kamu piramisjáték-szerűség. Még soha senkinek nem fizettek csak azért mert kattingatott. Aki azt állítja, hogy fizet, az beépített ember. Pontosabban minél több balekot be tudsz fűzni, annál valószínűbb, hogy valamelyik be is fizet valamit és nem csak nyomogat, és abból persze te is kaphatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
és ha az oldalon nem lehet fizetni? esetleg a paypal számlámról akarnak lehúzni egy kisebb összeget? mert ugye meg kell adni egy online számlát, ahova elvileg lehet utalni a pénzt, és a regisztrációm nekik gondolom az adataim megszerzése miatt fontos (a legtöbb ember egyforma jelszavakat használ interneten)
2011. dec. 27. 18:06
3/3 anonim válasza:
Én kb 7-8 hónapja kérdőívezgetek, és eddig már kaptam egy 32-fontos (kb 11e forint értékű) csekket amit már beváltottam, egy 15.59 fontos (5-6ezer forint)-es paypal utalványt, egy 15 fontos amazon utalványt, és egy 10 fontos tesco ajándékkártyát. Annyi hozzátartozik, hogy gyakrabban küldenek kérdőívet, ha Angliában vagy Amerikában élsz, elvileg otthonról is lehet csinálni, de ebben sok tapasztalatom még nincs. A surveypolice. com-on fent van a kérdőívezős oldalak listája, amik megbízhatóak és ellenőrzöttek. Az előző hozzászóló - részben talán tapasztalat, de nagyrészben csak elképzelés - alapján adott hozzászólása ellenére, nekem egy embert sem kellett befűznöm ehhez a pénzhez, annyi, hogy válaszolgattam a kérdőívekre. A bukkanó inkább ott van, hogy, komolyan kell csinálni mert vannak ellenzőrző kérdések, néhány standard kérdésre tudni kell, hogy mit válaszolj, és sokszor nem férsz bele a kritériumokba ezért megszakítja a kérdőívet. A fizetési határt sem könnyű elérni, 2-3 hónap legalább. Viszont totál kényelmes, csak klikkelgetsz és kiegészítő keresetnek teljesen jó. 3 honlapra ha regisztrálsz, akkor napi átlag 2 kérdőívet tudsz kitölteni, ami olyan 40-60 perc és kb 600-700 forint (de volt már 1600 forintos is :)). Magyar oldalra ne regelj! Ha nem vagy az a feladós típus, akkor próbáld meg,idővel nő a kérdőívek száma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!