Hogy tudom az új youtube csatorna kinézetett vissza állítani?
Nekem jobban tetszik az új csatorna kinézet de a hátteret vissza akartam volna állítani és helyette minden a régi lett.
A Hátteret most már megszereztem de nem tudom hogy lehet visszaállítani az újított html5 támogatású skin-re
Igen de amúgy szerintem nem rossz új kinézetet kap avval a formás szürke tetejével.
Amúgy a mostani lejátszót is ki akarják cserélni HTML5-ös kinézetre.
A Háttér színt lehet állítani és képet is lehet belerakni csak fejlécként van megcsinálva.
Az a blog-os elrendezés meg szerintem csúnya.
Amúgy ami jó azt tökre kell tenni. :P
A kérdésemre meg idővel választ adott a youtube hogy "Próbáld ki az új felületet"
Hát köszi. Kicsit elkeserít, mert én már kb két éve megcsináltam a csatornámat a saját számíze szerint és jól meg is szoktam. Színes bizony és minden úgy van benne, ahogy nekem kényelmes és most akkor elveszik ezt. De ezt nem értem, amit itt írsz:
"A Háttér színt lehet állítani és képet is lehet belerakni csak fejlécként van megcsinálva. "
Ezt még nem találtam meg, mert már nézegettem mit lehet majd kihozni az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!