Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki tud ajánlani 10....

Valaki tud ajánlani 10. 000ft-ig egy WiFi-s routert?

Figyelt kérdés
Kéne valami igazán könnyen kezelhető, minőségi, és jó jelerősségű(ha routertől is függ) annyira nem értek hozzá sajnos.. Bárki aki tud segíteni, és nem faszkodni, mert nem értek hozzá, annak előre is köszönöm!
2011. dec. 26. 12:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

A TP-Link igenis jó választás. Több százat beüzemeltem már, eddig csak 1 (egy!) volt, ami gyári hiba miatt cserés lett. de azonnal cserélték, illetve a TP-Link 5 év garanciát vállal a termékeire. Az összes többivel (D-Link, Linksys, stb.) csak gondok voltak.

Mondom ezt úgy, hogy itthon én is D-Link routert használok. De ha baja lesz, TP-Link megy a helyére. A Linksys-es kapcsolatban: sokan mondják, milyen jó, hiszen a Cisco gyártja. Valóban a Cisco egyik (mostoha)terméke a Linksys. Nem is való semmire. A Cisco termékek meg magánemberként nem megfizethetőek és nem is használhatóak.

2011. dec. 26. 13:34
 22/35 P.O.C. ***** válasza:

Igen az lesz az, bár szerintem az argep.hu lényegesen jobb webshop kereső:

[link]

23/35 A kérdező kommentje:
aha értem köszi! és ezt a TP-LINK wr841nd-t mennyire nehéz beállítani?
 24/35 anonim ***** válasza:
Ha kicsit értesz a hálózatokhoz, meg picit az angolhoz, nem nehéz.
2011. dec. 26. 13:35
 25/35 anonim ***** válasza:
Viszont a "telepítő cd-t" felejtsd el. Egyszerűbb webböngészővel IP alapján belépni a routerbe, akkor minden beállítás látható lesz.
2011. dec. 26. 13:36
 26/35 A kérdező kommentje:
angolul tudok, viszont gépekhez hülye vagyok.. azt se tudom hogy mik ezek a WEP meg g/n/b meg ilyenek... lehet hogy jobb lenne áthívni az egyik haveromat, hogy csinálja meg aki ért is a routerekhez. De köszönöm amúgy, ez a TP-LINK TL-WR841 jónak tűnik.. azért is erre esik a választásom, mert régebben tp-linkem volt, de az 2 éve volt, rosszabb nettel. Azóta már fejlődött a technológia
2011. dec. 26. 13:39
 27/35 P.O.C. ***** válasza:

Itt találsz egy elég részletes leírást:

[link]

Ha valami nem megy írj nyugodtan.

És az előző jól mondja a CD felejtős, eleve nem tudod olyan részletesen beállítani, mint WebUI -n és csak elkényelmesít. A CD amúgy is csak Windows alól fut, a WebUI -t meg bármi alatt használhatod, Linux alatt vagy akár egy telefonon is. :)

2011. dec. 26. 13:42
 28/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, P.E.C neked pedig a részletes segítséget! úgy döntöttem, hogy ezt veszem meg, és innen:(már megis rendeltem)

szerintetek jó döntés volt ?

[link]

2011. dec. 26. 15:24
 29/35 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, P.O.C :p
2011. dec. 26. 15:24
 30/35 anonim ***** válasza:
:P há mé nem tud dugni?
2011. dec. 26. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!