Valaki tud ajánlani 10. 000ft-ig egy WiFi-s routert?
A TP-Link igenis jó választás. Több százat beüzemeltem már, eddig csak 1 (egy!) volt, ami gyári hiba miatt cserés lett. de azonnal cserélték, illetve a TP-Link 5 év garanciát vállal a termékeire. Az összes többivel (D-Link, Linksys, stb.) csak gondok voltak.
Mondom ezt úgy, hogy itthon én is D-Link routert használok. De ha baja lesz, TP-Link megy a helyére. A Linksys-es kapcsolatban: sokan mondják, milyen jó, hiszen a Cisco gyártja. Valóban a Cisco egyik (mostoha)terméke a Linksys. Nem is való semmire. A Cisco termékek meg magánemberként nem megfizethetőek és nem is használhatóak.
Igen az lesz az, bár szerintem az argep.hu lényegesen jobb webshop kereső:
Itt találsz egy elég részletes leírást:
Ha valami nem megy írj nyugodtan.
És az előző jól mondja a CD felejtős, eleve nem tudod olyan részletesen beállítani, mint WebUI -n és csak elkényelmesít. A CD amúgy is csak Windows alól fut, a WebUI -t meg bármi alatt használhatod, Linux alatt vagy akár egy telefonon is. :)
Köszönöm szépen a válaszokat, P.E.C neked pedig a részletes segítséget! úgy döntöttem, hogy ezt veszem meg, és innen:(már megis rendeltem)
szerintetek jó döntés volt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!