1G-s adatforgalom mit jelent?
Most kaptam telefonomhoz 1gigás adatforgalmú netet.
Nem igazán értek ehhez plusz van 1 elég rossz élményem a telefonos netezéssel.Egyszer csináltam egy hatalmas nagy számlát ( amikor még nem volt előfizetve).Azóta eléggé óvatos vagyok és most sem akarok hasonló hibát elkövetni.Őszintén szólva fogalmam sincs hogy ezzel az 1G-s adatforgalommal mennyit netezhetek.Gondolom pontosan nem lehet megmondani hogy mennyit de aki ért ehhez az légyszi segítsen hogy körülbelül ez mennyi netezést jelent.Youtube,Facebook,Hotdog,Google.Ilyesmikre használnám.
köszönöm előre mindenkinek.
Ha ezt 30 napra akarod lebontani, akkor napi ~35 MB adatforgalmad lehet. Ebbe a youtube nem fér bele (és más letöltés sem), mert 1 db videó mérete is meghaladja ezt a mennyiséget. Ehhez képest a Facebook üzenőfal olyan 4-5MB, egy aktívan használt profil képtartalma is nagyjából ennyi. Más oldalak, amik nem csak szövegből állnak, ott is egy oldal lehet 1-3 MB méretű.
Ebből már nagyjából ki lehet számolni, ha betöltesz mondjuk 5-10 profilt meg ott lógsz az üzenőfalon, megnézel egy-két oldalt, és be is telt a napi limit.
Ezt így nem mondanám. Azért mondjuk egy mobilos facebook kliens eléggé kis forgalmat generál.
+ Csak egyszer tölti le a képeket és cachel.
(Mint ahogy minden mobilos böngésző is!)
1G-s nettel el lehet lenni egy hónapig még pc-n is, csak arra kell figyelni, hogy ne nagyon tölts le, ne nézz videókat.
Böngészhetsz gyakorlatilag korlátlanul
Ha az előfizetésed olyan, hogy nem számláznak plusz adatot, akkor semmi gondod nem lehet.
A párom az fél gigás netjét nem bírja elhasználni telón,
igaz nem töltöget, de a marketre feljár mailjai is jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!