Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most ußit vagy majomparádé...

Most ußit vagy majomparádé vagy mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Gondoltam hátha tud valaki infot adni.

Először lezárták a majomparádét.

Aztán jött az ußit.

Azt is lezárták.

Aztán megint lett ußit.

Most megint nincs viszont van majomparádé amibe nem mellékesen nem tudok belépni.

Számomra elég fontos lenne ugyanis becsületes torrentezőként majd 7 Tera-t töltöttem fel és elég sokat használom.

Olyan 3-4 éve foLYamatosan használom/használtam...

Valaki mondjon valami infot.

Köszönöm.

2011. dec. 25. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt a Majomparádé és a Transfer oldal külön. Majd ez a kettő egyesült Microbit néven, és átkerült az arányod oda. Közben a MP staff rájött hogy nekik ez nem jó, ezért otthagyták a Microbitet, és csináltak egy másik Majomparádét, de azt már nulláról.

Így kép opciód maradt: regisztrálsz az új Majomparádéra, aminél tiszta lappal indulsz, vagy maradsz a Microbit-en, ha az megint elérhető lesz és folytatod onnan.

2011. dec. 25. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Az de jó... És ez a majomparádé a régi vagy csak a név ugyanaz? Ezt lehet tudni? A régi majomparádé elég megbízható volt és a szabályok is elég szigorúak voltak ahhoz hogy jól működjön.

Mondjuk a microbit is jó de ahogy elnézem egyenlőre elég döcögős a jövője.

2011. dec. 25. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első jól írta.

Másik kérdésedre.

Az új MP a régi MP staffjából sokat megőrzött, ők indították újra tehát igen, a régi MP "éledt újra".

G.

2011. dec. 25. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A régi megszűnt, vagyis beleolvadt az új helybe. A vezetőség meg mindent átadott a másiknak, így kénytelenek voltak a semmiből újrakezdeni.

Az új majom ezért nem a régi, legfeljebb a vezetősége, vagy annak egy része. De már a régi is az utolsó 1-2 évben alacsony színvonalon működött, nem volt már annak a nagy oldalnak mondható, amivel nálunk az elsők között indult torrentoldalként. Most is, hogy mindenki regisztrálhat, nincs nagy neve az oldalnak, hiszen nem lehet kontrollálni a tagokat egy nyitott ajtó mellett (persze valamiből fel kell építeni a későbbi értékes közösséget).

2011. dec. 25. 19:12
 5/6 anonim válasza:

Basszus!

Szorgalmasan töltögettem a Majomra, majdnem 30 terrát, most pedig kezdhetem elölről?!

Csak azt nem értem, miért érte meg így lejáratni magát a Majomparádénak? Másként kérdezve: mi késztette őket arra, hogy a Trasferrel egyesüljenek?!

Konklúzió: Ha jót akartok, sehol ne törekedjetek kiemelkedő arányra. Okuljatok a példámból, én a Bitgate-re, Independence-re, a Majomra és a Beload-ra összesen több, mint 100 terrát nyomtam fel. A Beload-on kívül mind megszűntek és a semmibe veszett a feltöltés.

Beload volt a legszemetebb. Évekig alig töltöttem le náluk, viszont annál inkább fel. Egy szép napon (mindenféle előzmény nélkül) küldtek egy emailt, hogy mivel rég nem léptem be, ezért végeztek velem. (Azelőtt 2 nappal még javában böngésztem az oldalukon.)

Summa summarum: csak amennyit muszáj, annyit töltsetek fel, sajnos nem éri meg rendeskedni :(

2011. dec. 30. 01:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy kis oldalakra sokszor nem éri meg túlzásba esni, elég ha betartod azt amit elvárnak. Más szemszögből nézve a torrentezésnek az a lényege, hogy amíg csak tudod, megosztod amit van, és nem az e-penis-t kell növelni azzal hogy mekkora arányod van.

Ugyanakkor a majom is átvitte a statisztikát a microbitre, és a bitgate is átvitte az adatbázist tvstore-ra, és az új oldalon ott folytathattad ahol abbahagyták, csak figyelni kellett volna hogy mi van velük.

2011. dec. 30. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!