Hogy tudnék bejutni ncorera?
Vagy jókor kell jó helyen lenni. ;)
Én Felhasználóból egyből Legendre ugrottam a Spooky Days verseny miatt. :D
de ez nem csak arról szól, hogy letöltöd, és kész
a visszatöltés is lényeges eleme a torrentnek(a nyílt oldalakról is legalább egyes arányig visszatöltöm), sőt evvel a torrentoldal színvonalát emeled(bár ha szinte 0 a feltöltésed, akkor elnézem hogy nem töltöd vissza rendesen a torrentet)
és hol láttál olyan oldalt, ahol a két-három éves torrentek is simán lejön, mert én az ncore-on kívül nem találkoztam ilyennel, még nyílttal sem
kedves kérdező. mivel még éppen karácsony van amikor olvasom ezen soraid megszánlak és küldök neked egy meghívót.
nem te vagy az első akinek ismeretlenül küldök.
írj egy elérhetőséget ahova küldhetem a meghívódat.
ma ugyan nem tudom még mert nem az otthoni gépen vagyok.
majd kedden napközben amikor otthon leszek küldök egyet ha sikerül.
várom az üzeneted amiben megadod azt az emailt ahová küldhetem...
ugyan már csak negyed óra van hátra a karácsony napjából de azért boldog karácsonyt...
"és hol láttál olyan oldalt, ahol a két-három éves torrentek is simán lejön, mert én az ncore-on kívül nem találkoztam ilyennel, még nyílttal sem"
thepiratebay
1998-as játékoknál 1.000-2.000 seeder van.
kedves kérdező.
itthon vagyok küldeném a meghívód.
de a gond ez
""FIGYELEM! Az elrontott meghívókat nem áll módunkban pótolni, úgyhogy figyelmesek legyetek!
Lehetőleg ne használjatok freemailes, citromailes, vipmailes címeket, mert nem biztos, hogy megérkezik a meghívó!
Használjatok inkább gmailes, vagy yahoos email címeket, azok stabilabbak!""
és te freemailes emailt adtál meg elérhetőségnek ahová küldhetem a meghívódat.
gondoskodj egy másikról GMAIL VAGY YAHOO VAGY HOTMAIL címről..
amint megérkezik az üzenet a részemre küldöm a meghívód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!