Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnék bejutni ncorera?

Hogy tudnék bejutni ncorera?

Figyelt kérdés
Már most is használok ncore-t, csak nem saját reggel hanem a keresztapámét használom. Szeretnék egy saját reget, ami nem kapcsolódik a mostani reghez, mert nem akarom hogy megnézze hogy milyen filmeket töltök le, és amit nem akarok hogy lásson, azokat nem is tőle szedem le, mert úgy még hamarabb észrevenné. Tudom hogyan lehet bekerülni az oldalra, csak azt nem hogy ha a támogatás eléri a 100%ot akkor van free reg? vagy esetleg számíthatok így az ünnepek alkalmával free regre? Esetleg nem tudnátok/tudtok küldeni? (tudom hogy felelősségvállalás stb., csak hátha valaki mégis tudna)
2011. dec. 23. 22:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Vagy jókor kell jó helyen lenni. ;)

Én Felhasználóból egyből Legendre ugrottam a Spooky Days verseny miatt. :D

2011. dec. 25. 12:30
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
azt akarod mondani h 10 terrát kaptál ajándékba és emelett bejutottál a top 1500ba?
2011. dec. 25. 12:51
 13/33 anonim ***** válasza:
Nem, hanem mivel a versenyen eléggé elöl voltam, megkaptam a rangot egyből 1 hónapra.
2011. dec. 25. 13:17
 14/33 anonim ***** válasza:
24%
Sosem értettem minek az Ncore, ha tanul valaki angolt. Internetország tele van olyan oldalakkal, ahol seedelni sem kell, sőt regisztrálni sem, és minden fent van.
2011. dec. 26. 22:21
 15/33 anonim ***** válasza:
előző: épp ez a lényege, h magyar az oldal.
2011. dec. 26. 22:23
 16/33 lindmayer ***** válasza:

de ez nem csak arról szól, hogy letöltöd, és kész

a visszatöltés is lényeges eleme a torrentnek(a nyílt oldalakról is legalább egyes arányig visszatöltöm), sőt evvel a torrentoldal színvonalát emeled(bár ha szinte 0 a feltöltésed, akkor elnézem hogy nem töltöd vissza rendesen a torrentet)

és hol láttál olyan oldalt, ahol a két-három éves torrentek is simán lejön, mert én az ncore-on kívül nem találkoztam ilyennel, még nyílttal sem

2011. dec. 26. 22:59
 17/33 vagyokakilehetek ***** válasza:
100%

kedves kérdező. mivel még éppen karácsony van amikor olvasom ezen soraid megszánlak és küldök neked egy meghívót.

nem te vagy az első akinek ismeretlenül küldök.

írj egy elérhetőséget ahova küldhetem a meghívódat.

ma ugyan nem tudom még mert nem az otthoni gépen vagyok.

majd kedden napközben amikor otthon leszek küldök egyet ha sikerül.

várom az üzeneted amiben megadod azt az emailt ahová küldhetem...

ugyan már csak negyed óra van hátra a karácsony napjából de azért boldog karácsonyt...

2011. dec. 26. 23:44
 18/33 anonim ***** válasza:

"és hol láttál olyan oldalt, ahol a két-három éves torrentek is simán lejön, mert én az ncore-on kívül nem találkoztam ilyennel, még nyílttal sem"

thepiratebay

1998-as játékoknál 1.000-2.000 seeder van.

2011. dec. 27. 12:47
 19/33 lindmayer ***** válasza:
100%
oké, lehet hogy szerencséd volt vele, de és a 2-3 éves filmekkel és sorozatokkal így jártam(mindegyikkel): 3 hétig tart mire lejön egy 300 megás rész
2011. dec. 27. 13:11
 20/33 vagyokakilehetek ***** válasza:

kedves kérdező.

itthon vagyok küldeném a meghívód.

de a gond ez

""FIGYELEM! Az elrontott meghívókat nem áll módunkban pótolni, úgyhogy figyelmesek legyetek!

Lehetőleg ne használjatok freemailes, citromailes, vipmailes címeket, mert nem biztos, hogy megérkezik a meghívó!

Használjatok inkább gmailes, vagy yahoos email címeket, azok stabilabbak!""

és te freemailes emailt adtál meg elérhetőségnek ahová küldhetem a meghívódat.

gondoskodj egy másikról GMAIL VAGY YAHOO VAGY HOTMAIL címről..

amint megérkezik az üzenet a részemre küldöm a meghívód...

2011. dec. 27. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!