Az ilyen oldalaknál hogy tudom leszedni a jelszót?
Itt egy példa pl.
valaki elmagyarázná részletesen hogy miután letöltöm egy ilyen oldalról amit akarok,utána hogy tudom elérni a jelszót?
A belinkelt tartalom nem tartalmaz jelszót. Egy mappán belül vannak zeneszámok, ha letöltöd ugyanúgy fog a gépeden is megjelenni.
Lehetséges, hogy te olyan reklámra kattintottál ami fizetős oldalra vezet, ezért kér jelszót. Torrentnél mindig a "download torrent" linkre kell kattintani. Egyrészt az az ingyenes, másrészt nem jellemző hogy jelszóval látnák el a tartalmat.
Az mp3 formátum nem tartalmazhat jelszót. Mivel ez az album még több mint 3 hét múlva jelenik meg, ez nem lehet igazi, hiszen ahhoz legalább 1 példányt meg kellene venni, hogy terjeszteni tudják.
Más oldalon pedig írják a jelszókérés mellett, hogy ez egy fake (hamis) torrent. Úgyhogy szerintem töröld, mert az csak a jobb eset, hogy nem tudod lejátszani, a rosszabb az lenne, ha még vírus is lenne benne.
Az állítólagos jelszót tartalmazó link is egy Survey oldalara vezet, aminél a telefonszámod megadása után ezrekkel terhelik a számlát vagy veszik le a pénzt. A torrentben pedig mp3-nak álcázott fájlok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!