Mi a véleményed az új youtuberól?
Nekem speciel nagyon nem tetszik. Sokkal átláthatatlanabbak a csatornák, nagyon erőltetik ezeket a google+ meg további hülyeségeket. De ami a leginkább zavar, hogy megszüntettek csomó hasznos dolgot, például megszüntették azt is, hogy más csatornáján megnézheted a legjobbra értékelt videókat, sorrendben. Ahelyett jött a "roppant hasznos" fül, hogy megnézheted hozzáadás dátuma szerint hátulról a videókat.í
és akkor még arra nem is tértem ki hogy miért kell külön fül a csatornamegjegyzésekhez?
Ja, és az új skinnel haszontalanná vált az a sok sok nagynehezen elkészítettet wallpaper.
Ráadásul teljesen átláthatatlanul jeleníti meg a tevékenységeimet az adatlapomon.
És akkor még sok dolgot nem is tettem hozzá.
Ti mit szóltok az új youtubehoz?
nekem teljesen mindegy milyen
ameddig lehet rajta videt nézni addig jó
Vissza lehet állítani a régire:
Saját csatornám / Csatorna szerkesztése / Csatornaverziók: Visszaváltás a régi csatornakialakításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!