Hogy töröljem magam network.hu-ról?
Figyelt kérdés
Régebben regisztráltam network.hu-ra de már 3-4 éve nem léptem fel, el is felejtettem, viszont ha begépelem a nevem google-ba, rögtön kidob egy olyan képet rólam, amit nagyon utálok. Nem tudom már milyen e-mail címmel regisztráltam, de hogy tudnám eltávolítani? Nagyon zavar.2011. dec. 18. 20:35
1/2 anonim válasza:
Ha az emailcímet és a jelszódat nem tudod,szerintem nagyon nehéz lesz törölni,esetleg annyit megtehetsz,hogy írsz nekik sima postai levelet,mellékeled a személyi igazolványod másolatát,és ezt elküldöd egy borítékba postán.
Ha más e-mailcímmel írnál nekik,mint ami a regisztrációhoz volt rendelve,aligha hinnék el,hogy tényleg te vagy az,akié az eredeti profil volt.
2/2 A kérdező kommentje:
hát az szívás:S azért köszönöm. A jelszóra emlékszem csak (talán) de az e-mail címre nem:S
2011. dec. 18. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!