Citromailen az elküldött levelek mellékleteit le lehet tölteni valahogyan?
Van egy régi citromailes fiókom, amit már nem nagyon használok. Viszont legutóbb onnan küldtem el egy üzenetet, amihez néhány fájlt is csatoltam. Ezek a fájlok sajnos most egy másik gépemen maradtak, és jó lenne, ha hozzájuk tudnék férni. Naivan azt gondoltam, hogy majd letöltöm őket a citromailes fiókomból, de úgy tűnik, nem lehet. Az üzenet megnyitásakor csak ennyit ír:
"Az elküldött üzenethez az alábbi csatolmányok tartoztak:
xxx.zzz 49082 Byte
yyy.zzz 51466 Byte"
Tényleg nem menti el a Citromail az elküldött mellékleteket? Ez irtó gáz... Nem lehetne valahogyan előcsalni őket? Próbáltam továbbítani az üzenetet, és újra elküldeni, ezúttal magamnak, de csak a fenti idézet került bele szövegesen, a mellékletek nem voltak sehol. :(
a mentést akkor tudod, amikor elküldöd...alul van egy olyan, h. mentés piszkozatként.
A távelérés meg eleve halott dolog.. :-/
max. ha van valaki a gép előtt, aki tud segíteni (bár ha lenne, akkor sztm. szimplán mail-ba is átküldethetné az anyagot magának... :-/
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!