Hogyan tudom a facebook profilomat törölni?
Már idegileg kivagyok, úgy hogy arra kérek mindenkit, hogy ne linkelgessen és ne merjen senki sem avval jönni, hogy már feletették ezt a kérdést már 50x ide... Csak hibás linkeket és értelmetlen válaszokat találtam is, akár csak a googlen! Valaki értelmesen, lépésről lépésre letudná nekem írni? És max a a mostani facebbokos linket lingelgesse!!
Köszönettel: Egy felhasználó...
pedig nem olyan nehéz megtalálni a megoldást. nem is értem neked miért nem sikerült eddig..
akkor ha nem linkelgetnénk akkor hogy oldanád meg? pedig linkelni fogok tessék
ne merjünk azzal jönni hogy már előtted mennyien kérdezték ugyan ezt meg??? ne fenyegess inkább kérj segítséget...
ha hibás dolgokat találtál eddig az azért lehet mert nem jól kerestes. ez se a mi hibánk,
nem kell ezen semmit se értelmesebben lépésről lépésre elmagyarázni.
a kapott linkre klikkelj /úgy hogy előtte be vagy jelentkezve a faszbúkra / és abban kapott ablakban klikk a mehet gombra és kövesd az utasításokat amit ad a faszbúk / nem tudom mit ír majd mert én még nem nyomtam rá, nem akartam még törölni magam/
szívesen egy válaszoló
BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!