Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom a facebook...

Hogyan tudom a facebook profilomat törölni?

Figyelt kérdés

Már idegileg kivagyok, úgy hogy arra kérek mindenkit, hogy ne linkelgessen és ne merjen senki sem avval jönni, hogy már feletették ezt a kérdést már 50x ide... Csak hibás linkeket és értelmetlen válaszokat találtam is, akár csak a googlen! Valaki értelmesen, lépésről lépésre letudná nekem írni? És max a a mostani facebbokos linket lingelgesse!!

Köszönettel: Egy felhasználó...

2011. dec. 17. 21:02
 1/1 vagyokakilehetek ***** válasza:

pedig nem olyan nehéz megtalálni a megoldást. nem is értem neked miért nem sikerült eddig..

akkor ha nem linkelgetnénk akkor hogy oldanád meg? pedig linkelni fogok tessék

[link]

ne merjünk azzal jönni hogy már előtted mennyien kérdezték ugyan ezt meg??? ne fenyegess inkább kérj segítséget...

ha hibás dolgokat találtál eddig az azért lehet mert nem jól kerestes. ez se a mi hibánk,

nem kell ezen semmit se értelmesebben lépésről lépésre elmagyarázni.

a kapott linkre klikkelj /úgy hogy előtte be vagy jelentkezve a faszbúkra / és abban kapott ablakban klikk a mehet gombra és kövesd az utasításokat amit ad a faszbúk / nem tudom mit ír majd mert én még nem nyomtam rá, nem akartam még törölni magam/

szívesen egy válaszoló

BUÉK

2011. dec. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!