Facebook, MSN vagy Skype?
Figyelt kérdés
Ti hol tartjátok a családdal, barátokkal a kapcsolatot? Miért pont ott, miért találjátok azt az oldalt/programot hasznosabbnak, mint a többit?2011. dec. 17. 19:58
1/15 anonim válasza:
Én általában élőben beszélgetek a családtagjaimmal, nem tudom ti hogy vagytok vele.
2/15 anonim válasza:
Én speciel a legjobb barátnőmmel csak msnen.
3/15 anonim válasza:
Család élőben, barátok élőben és a többi, amit felsoroltál, attól függően ki hol van fenn. (nem mindenki lakik tőlem 5 percre és ér rá sajnos)
4/15 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy értelmeződött a kérdés, hogy ha neten keresztül kommunikáltok a családtagjaitokkal, barátaitokkal akkor azt min keresztül teszitek (FB, MSN vagy Skype.)
2011. dec. 17. 20:05
5/15 anonim válasza:
skyep, mert ott tudunk beszélgetni is
6/15 anonim válasza:
Skype. Ott tudunk beszélgetni rendesen. Videóval is. És jó, hogy vannak ilyenek, már, mert egy vagyon lenne németországba a telefon.
7/15 anonim válasza:
korábbi félreértésekből tanulva, és a leendő kellemetlenségeket megelőzve msn-et kb. 1 éve, facebookot havonta max. 1-szer, iwiw-et egyáltalán, skype-ot soha sem használok!
ha valami van telefon vagy személyes kontaktus. már tudják a környezetemben, hogy nem a facebookra kell írni hanem fel kell hívni telefonon. szerintem ez így jó.
8/15 anonim válasza:
Régen én is facebookoztam, de mára már töröltem magamat, sőt osáig eljutottam hogy már MSN-t sem használok...maradt az e-mail
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!