Van olyan lehetőség, hogy kisgyerekeknek lehessen emailcímet készíteni? Valami olasmire gondolok, amit ő is tud kezelni ha még nem ismeri a betűket, de az egérrel már jól bánik.
igaz..
de amugy a minimax.hu -n találsz olyat azthiszem, aztán hát gondolom lehet barbie oldalakon is vagy helokitty..
14:37-es válaszoló vagyok !
Örülök hogy lepontoztad a hozzászólásomat, én akkor is értelmetlen dolognak tartom azt hogy egy írástudatlan kölyöknek e-mail címet csinálsz.Mégis mit csinál majd a levelezőprogrammal, kiszinezi? Nevetséges....
A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed erről, hanem azt, hogy van-e. Így egyértelmű, hogy a válasz nem hasznos.
Ne játszd meg magad, csak azért pontoztad le a válaszaimat mert nem tetszett az amit leírtam. Gondolj csak bele, egy olyan gyerek aki nem ismeri a betűket az mégis hogyan használná a levelezőprogramot???????
Ha ezt nem vagy képes megérteni akkor csak sajnálni tudlak. na csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!