Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan lehetőség, hogy...

Van olyan lehetőség, hogy kisgyerekeknek lehessen emailcímet készíteni? Valami olasmire gondolok, amit ő is tud kezelni ha még nem ismeri a betűket, de az egérrel már jól bánik.

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha még nem ismeri a betűket akkor mi a bánatnak akarsz neki e-mail címet csinálni?
2009. máj. 17. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

igaz..

de amugy a minimax.hu -n találsz olyat azthiszem, aztán hát gondolom lehet barbie oldalakon is vagy helokitty..

2009. máj. 17. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
És ki a retek írna neki? Vagy te leveleznél a másik anyukával a gyerek nevében? Én már olyat is láttam, hogy anyuka a két gyerek nevében blogot vezetett. Ennél már csak egy újszülött iwiw-je szánalmasabb!
2009. máj. 17. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

14:37-es válaszoló vagyok !

Örülök hogy lepontoztad a hozzászólásomat, én akkor is értelmetlen dolognak tartom azt hogy egy írástudatlan kölyöknek e-mail címet csinálsz.Mégis mit csinál majd a levelezőprogrammal, kiszinezi? Nevetséges....

2009. máj. 17. 15:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed erről, hanem azt, hogy van-e. Így egyértelmű, hogy a válasz nem hasznos.
2009. máj. 17. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed erről, hanem azt, hogy van-e. Így egyértelmű, hogy a válasz nem hasznos.

Ne játszd meg magad, csak azért pontoztad le a válaszaimat mert nem tetszett az amit leírtam. Gondolj csak bele, egy olyan gyerek aki nem ismeri a betűket az mégis hogyan használná a levelezőprogramot???????

Ha ezt nem vagy képes megérteni akkor csak sajnálni tudlak. na csá.

2009. máj. 17. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lol XD Minek neki levelezőprogram, ha nem ismeri a betűket????? Észkombájn xD
2010. jan. 13. 11:03
 8/8 anonim válasza:
100%
Hát te nagyon hülye vagy :D:D:D
2010. febr. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!