Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letöltöttem a 2009-es MSN-t,...

Letöltöttem a 2009-es MSN-t, de mindig hibajelentést ír ki. Mi a baj? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

innen töltöttem.

2009. máj. 17. 14:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
itt winrar-ba szedi le. nembaj?
2009. máj. 17. 14:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

itt winrar-ba szedi le. nembaj?

Egyáltalán nem baj.

2009. máj. 17. 14:48
 13/16 A kérdező kommentje:
letöltöttem megnyitotta winrar-ba de hogyan tovább? ha belépek a mappába csak bat msi és txt. fájlok vannak..
2009. máj. 17. 14:53
 14/16 A kérdező kommentje:
van 1 olyan fájl h. install megnyitottam : nyomj meg egy billentyűt -megnyomtam és megint nyomj meg 1et.. megnyomtam és nem lett semmi
2009. máj. 17. 14:55
 15/16 anonim válasza:

Egyébként a 2009-es MSN iszonyatosan rossz. Kb. két hónapja letöltöttem, és települt vele együtt egy olyan édeskedves vírus, ami tönkre vágta az XP indítását, két napig szenvedtünk vele, még meg tudtuk csinálni. Minden eltűnt a gépről a képek, a zenék, a karakterkészlet...

Újra lett telepítve a gép, letöltöttük az MSN-t is, hibaüzenetet ír ki, nem lehet vele mit kezdeni, egyszerűen nem indul el az MSN.

Én nem ajánlom a 2009-es MSN-t, csúnya, abszolút nem praktikus, sőt, szerintem le lett butítva.

Egyébként, ha minden igaz, a hibaüzenet alá kiírja, hogy hol találhatsz rá megoldást. Vagy írd be a googleba.

2009. máj. 17. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:
de a többibe meg valami olyan van h. nem sikerült elinditani..
2009. máj. 17. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!