Hogy tudnék otthonra wifit csinálni?
Figyelt kérdés
Eddig vezetékes netem volt, de szeretnék wifit, csak nem értek hozzá.Valaki leírná nekem lépésről-lépésre mit kell tennem?Köszönöm a normális válaszokat!2011. dec. 12. 19:25
1/3 coleman5324 válasza:
elsőnek is szükséges hozzá mindenképpen vezetékes internet amit egy wifis routerrel tudsz megosztani (ára kb 5-6ezer)
megveszed a routert értelemszerűen öszekötöd és a router dobozában találsz egy leírást h mégis mit hogy kell csinálnod h konfiguráld a routeredet, én is féltem tőle h elbarmolom de nem nagy ördöngősség így utólag..
2/3 P.O.C. válasza:
1. Megveszel egy Wi-Fi -s routert, én ezt ajánlom:
2. Konfigurálod:
3. A mai laptopokba és a legtöbb okos telefonba ma már alaptartozék a Wi-Fi adapter. De ha mondjuk a router -től távolabb eső asztali géphez is Wi-Fi -t akarsz venni, mert mondjuk esztétikai vagy egyéb okok miatt nem szeretnél kábelezni, akkor kell Wi-Fi adapter is külön:
3/3 anonim válasza:
talán segít,hogy elképzeld :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!