Miért csinálták? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az van ,hogy egy nap meg próbáltam belépni facebookomra ,de nem megy. Ki írja ,hogy a fiókom le lett tiltva. Én nem csináltam semmi rosszat! Nem sértettem meg a szabályzatot sem.. :( Valaki tud segíteni?2011. dec. 10. 22:55
1/9 anonim válasza:
elég szomorú hogy zárolnak valami végett,és nem is tudatják veled.pedig csak egy mailt kéne küldeniük hogy pl. ezért zároltak mert.... szerintem írj nekik hogy miért tették,mert erre nem tudok választ adni. több okból is tehették. persze lehet tévedésből,de nem hinnném.tényleg nem tudom,nekem még nem volt ilyen.
2/9 A kérdező kommentje:
Már küldtem ,most várom a választ.. Remélem visszaadják. :(
2011. dec. 10. 23:19
3/9 anonim válasza:
az a baj hogy azt tehetnek amit csak akarnak,és még arra sem képesek hogy szóljanak miért tették. én töröltem magam nemrég,remélem vissza adják neked! sok sikert:)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. dec. 10. 23:32
5/9 vagyokakilehetek válasza:
lehet a kérdező kapott emailt amiben jelzték neki hogy mi a helyzet csak meg se nézte...
ugye megint a hiányos kérdés esete...
6/9 A kérdező kommentje:
1. Miért is hiányos a kérdés??
2. Nem kaptam semmilyen e-mailt a facebooktól.
3. Minden nap dent vagyok e-mailon és tényleg nem küldtek semmit ,ezért is tettem fel a kérdést.
Amúgy is azt hittem ,hogy nomális válaszokat kapot mint pl. az első válaszoló.. Nem tudnám te mit reagálnál ha egyszer csak natúrba letiltanának ok nélkül...
2011. dec. 12. 14:41
7/9 vagyokakilehetek válasza:
beledőlnék a könyvjelzőmbe. nem a böngészősbe hanem a kézzel foghatóba, hogy jujj nem tudok belépni a faszbúkra kockásodni :D :D
8/9 A kérdező kommentje:
Hahaha nagyon vicces.. Honnan tudod azt ,hogy én mennyit vagyok fent naponta? Nah te mit motyogsz? Nem vagyok kocka egyártalán...Ez van.. Azoknak van a legnagyobb szájuk ,akik nem tudják mi van.. Élőbe is ilyen nagy menő lennél? Nem hinném.... Am meg szoktam tanulni is okostóni...
2011. dec. 12. 19:37
9/9 anonim válasza:
Szerintem meg nem biztos hogy visszaadják! valami oka csak van hogy letiltottak, igazából tényleg azt csinálnak az adatlappal amit akarnak.
Az is lehet hogy valaki feltörte a facedat, és megbuherált valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!