Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jó az valakiknek hogy...

Miért jó az valakiknek hogy letiltja egy videó mobilon és tv-n való nézését hogy csak gépen lehessen? Youtube videóra gondolok.

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert parasztok. Más logikus magyarázattal nem tudok szolgálni. Ennek annyi értelme van, mint a régió-zárnak, amikor kiírja, hogy ez a videó az én országomban nem megtekinthető. Nem a tetves Plútón lakok és ez az internet FFS, nem számít a hely és a távolság!
2011. dec. 10. 08:37
 2/4 Pj0tr ***** válasza:

De a jogi környezet más és más. Hiába az internet. Ha kinézel az ablakon az a valóság. És abban vannak határtok.

A kérdésre pedig nem lehet válaszolni. Lehet, hogy olyan országban töltötték, fel ahol ez az alapértelmezett opció, esetleg nem is lehet kikapcsolni.

2011. dec. 10. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Uh, de gyűlölöm ezt a sok jogi baromságot.

Government people, y u no use common sense!?

2011. dec. 10. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem is felbszott amikor ezt láttam kiírva... a saját videómnál!!! Hiába kerestem az opciót, hogy kikapcsoljam a tiltást, de nem lehet. Rájöttem hogy azért van, mert a videóban olyan zenét használtam amit a youtube felismert. A zene szerzői joga a kiadó tulajdona és ők akarják, hogy ne lehessen megnézni a videót mobilon. Gondolhatnánk hogy mégis mi értelme van ennek?

Az emberek szeretnék magukkal vinni a zenét, hogy bárhol hallgathassák. A kiadók szerint ha mobilról is lehetne online hallgatni a zenét, akkor az emberek nem vennék meg a zenét online boltban és kevesebb millió bevételük lenne. Szerintük logikus ennek a megfordítása, vagyis ha az emberek nem nézhetik meg youtube on a klippet akkor majd megveszik pénzért.

A valóságban az emberek inkább letöltik a zenét a gépükön és úgy rakják rá a mobiljukra, szóval semmit nem érnek a tiltással. Egyedül annyit érnek el vele, hogy kényelmetlenséget okoznak nekünk. Végül is ha egy zenét szeretünk, akkor nem keresünk rá minden egyes alkalommal youtube-on hanem lementjük nem? Ezzel csak azt gátolják, hogy új zenéket fedezhessünk fel, megmutathassuk a haveroknak mobilon a zenét ami tegnap megtetszett, vagy a videoklipet amit én készítettem a zenéhez és töltöttem fel.

Kár, hogy a "szerzők alkotásának védelme", ami alapjában véve egy fontos és szükséges dolog, ma már csak annyit jelent "kiadók bevételének védelme"

Épp keresem a módját hogy lehetne kikerülni a korlátozást...

2012. aug. 13. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!