Valaki feltörte vagy megszerezte a klánháborús kódomat hogyan tudom visszaszerezni?
Figyelt kérdés
Már próbáltam a jelszó emlékeztetőt is de nem működik lehet hogy az email címet is megváltoztatták :S mit tudok ilyenkor tenni már rengetek pontom volt nem szeretnék újrakezdeni.2011. dec. 9. 13:40
2/4 anonim válasza:
Írsz az üzemeltetőnek. Ha volt valami személyes amivel igazolni tudod hogy a tied volt, mit tudom én a neved meg volt rajta adva valahol, és küldesz egy fotót valamilyen igazolványodról akkor lehet vissza adják. Persze az is lehet hogy nem fogják nagyon magukat törni érted, és nagy ívbe leszarnak, de próba szerencse.
Nem muszáj az igazolványos, lehet bármi más is amivel tudod azonosítani hogy a tied volt, használd a fantáziád.
3/4 László22 válasza:
Az előttem szólóval egyetértek próbálkozni kell hát ha be tudod bizonyítani hogy a tied volt, ezt a feltöréses dolgot meg felejtsétek el aki ért hozzá az meg leszarja ezeket a dolgokat nem fognak neked semmit sem feltörni ezeket felejtsétek el.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálok íni nekik. Kösz mindenkinek.
2011. dec. 9. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!