Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy TP-LINK TL-WR740N-e...

Vettem egy TP-LINK TL-WR740N-es routert de sohogy se sikerül konfigurálni?!

Figyelt kérdés

Már sok dolgot kipróbáltam amiket itt írtak emberek...

Elvileg csak be kéne írni a böngészőbe hogy 192.168.1.1 és ott belehet állítani a routert de amikor beírom nem ad ki rá semmit csak azt hogy: Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a 192.168.1.1-hez de nem csak Chrome-mal, FireFox-al és Explorer-el is próbálkoztam de mindegyik ezt dobta ki.....

2011. dec. 8. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elsőnek:

Felcsatlakozik egyáltalán a router által (automatikusan) generált hálózatra a géped?

G.

2011. dec. 9. 22:00
 12/14 anonim válasza:
Mivel felháborít a hülyeségetek beírom a választ. A kérdező kérdezett, ti meg annyit sem tudtok hogy a tplink balfék, és a valódi átjáró 192.168.0.1
2012. márc. 28. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

"és a valódi átjáró 192.168.0.1"

Köszönjük, Emese!

[link]

17. oldal.

G.

2012. márc. 28. 19:49
 14/14 anonim válasza:
Én csak azt mondom,hogy az anyját b@ ................ volna meg aki kitalálta,hogy ilyen kis szart ilyen bonyolult módon lehessen be üzemelni.A sok sok írás közül semmi sem segített!!A bemutatóképeken vannak olyan oldalak amik pl nekem nincsenek.
2012. nov. 15. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!