Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismeritek ezt a weblapot? Mi...

Ismeritek ezt a weblapot? Mi a véleményetek róla?!

Figyelt kérdés
www.tferi.hu Érdemes megnézni
2011. dec. 5. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez 1 szar.
2011. dec. 5. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
osztom az első véleményét.
2011. dec. 5. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Chrome alatt nézem

1. Joomla, sok munka nem volt vele

2. A banner szar helyen van

3. A partner hírcsatornája jobbra elcsúszik

4. A galéria megjelenítő szétesve jeleníti meg a képet

5. Nevetségs h az oldal egy kattintgatós joomla és még az is elb*szott, de referenciákat jelöl meg meg arculattervezésről beszél. az egész oldal olyan benyomást kelt, hogy egy 15 éves srác csinálta az anyukájának.

6. Óra "widget" az oldalon. Mintha nem tudnám h mennyi az idő, végülis csak kiírja a windowst alig 10 centivel az óra mellett...

7. Lerí sok menüről, hogy joomla template megjelenítés, és nem olyan formázás ami oda tényleg kellene. Pl a munkatársaink ami mivel 1 ember van benne (és ezért ez nem is "munkatársaink" hanem inkább kapcsolat)miért lista szerkezetű?

8. Letöltéseknél iframe? 2011-ben valaki még mer iframet rakni az oldalába? Ráadásul egy az oldaltól teljesen elütű VALAMIT tölt be...

9. A számláló valós számot mér? És miért van ilyen központi helyen? Hány látogatót érdekel h mennyien kattintanak az oldalon? Ez ennyire fontos információ lenne?

Tudnék még írni, csak megyek inkább aludni.

10.

2011. dec. 5. 21:18
 4/10 csgergo7700 ***** válasza:
szutyok
2011. dec. 5. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Első benyomásra komolynakn tűnik, de nem az, egyáltalán nem, sőt. A banner felül rettenetesen zavaró és rossz helyen van. A jobb oldali sáv gyakorlatilag felesleges, ugyanúgy az óra.

K***a sok menüpont van, eléggé elveszik az ember bennük. Fura, hogy programokról vannak leírások/ismertetők, amik adott esetben hasznosak is lehetnek, de ehelyett egy letöltés doboz van a pole pozícióban, ezer helyen letölthetem ugyanezeket a netről, ergo felesleges. Fekete lyukak, bináris számok, firefox 8, szoftverjogok, miről szól az oldal?!? Mindemellett ott egy szemmel láthatóan már jól bevált, kipróbált önéletrajz is, ami a szöges ellentétben van az oldal szintjével.

2011. dec. 6. 06:40
 6/10 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm, hogy elkerülte az ocsárlást, mert nem ezt kértem, hanem a vélemlnyeteket, amit ronda szavak nélkül is ki lehet fejezni
2011. dec. 6. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja, tényleg borzasztóan idegesítő, és szánalmas az az IFrame?! Vessük meg mert azt mert feltenni az oldalra... miért baj ez?

Óra: És akkor mi van ez is rohadt nagy gond?! ha neki épp az tetszik

számláló: engem igenis érdekel mindig megszoktam nézni, és én ismerem a szerkesztőt, megbízható, biztos, hogy igaz számokat mutat!

és miért ne lenne jó az amit ír? mi benne a hiba???

Most komolyan ilyen kis apró hibákért kell már leszarozni, fogadjuk, hogy legtöbben ilyen te tudtok... akkor meg

kedves 5. a weblap témája: természettudomyány (tudod abba beletartozik az informatika, fizika, matek,stb) és a fekete lyukas cikket én kértem, a bináris számok, szoftverjogok meg mind informatika, én a suliban térinformatika szakos vagyok és ezek tanuljuk (is)

2011. dec. 6. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:

1) a k***a az a mennyiségre és nem a minőségre utal

2) ha véleményt kérdeznek, akkor feltehetően arra kíváncsi, hogy lehetne szebbé/jobbá tenni, és ehhez kér tanácsokat.

A banner és az iframe egyszerű divat. Kb 10 éve nem divat frame-eket használni, neked is ugyanúgy feltűnik, ha valami ódivatú, ilyen ez is, ki érzékenyebb rá, ki kevésbé.

A letöltések feleslegessége valóban kritika, a "miről szól az oldal?" pedig egy kérdés, amit fel kell tennie magának a szerkesztőnek és úgy megcsinálni, hogy a válasz lejöjjön nekem is. Tegye kategóriákba, hogy Fizika/ Matek/ Informatika, azon belül a programokat, hogy Weblap-szerkesztés, Grafika, tudomisén.

A látogatási statisztikák pedig olyan dolgok, amik egy átlagos usert nem igazán érdekelnek, tudom, hogy milyen böngészőm van és milyen oprendszerem.

Az óra nekem fel sem tűnt volna, ha előttem nem jegyzik meg, nem ez az első, sem az utolsó értelmetlen dolog a neten.

2011. dec. 6. 20:04
 9/10 A kérdező kommentje:
utolsónak : én is ezekre gondoltam... köszönöm
2011. dec. 6. 20:46
 10/10 A kérdező kommentje:

[link]

itt a címlapot kéne figyelembe venni.

azaz a 2. cikket

tehát hogy ez az oldal a az első a találati listán a google-ben

mármint ha a html tanfolyamot írja be valaki!

akkor mégse lehet olyan szar! nem?

2012. jan. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!