Az internet szolgáltatók tényleg figyelni fogják, hogy hány gépre van rákötve a net?
Szia :)
Figyelik !! de router után kötött SZ Gépeket már nem tudják
figyelni :)
De bünti jár ha a szomszédoddal közösen 1 netet használtok :)
De már mióta figyelik... Nekünk egyszer rá is kérdeztek, hogy van-e router, merthogy ők úgy látják van. De amúgy meg leszrják, amíg fizeted a számlát.
Előzőnek: ha a szomszéd használja a neted, azért viszont zabosak, akár engedéllyel, akár engedély nélkül. Olvasd el a szerződést, benne is van, hogy nem oszthatod meg a netet. Házon belül nem izgatja őket, házon kívül már igen!
MA:10:54 nek
idézem (De bünti jár ha a szomszédoddal közösen 1 netet használtok :) )
olvasd el türelmesen :)
6:32 vagyok, lehet még korán volt...
Én is osztom, de csak magunknak. Viszont ahogy ezt látom, a szomszédokét is, amik között vannak nem levédett hálózatok. Ha egy olyanra rácuppan egy harmadik szomszéd, akkor melyiket akarnák büntetni ? Amelyik kihasználja a helyzetet vagy amelyik nem elég okos vagy tojik bele, hogy ezt megakadályozza ? :)
:))
Még valamit ha én megengedem hogy a wifi hálózatomról netezen a szomszéd az az én saját jogos problémám
De pénzt már NEM kérhetek érte !!
én személyesen ismerek 2 embert akik meg engedték a szomszédnak hogy csatlakozzanak a WIFI hálózatukra
És nem kérnek érte pénzt
az egyik a t-com nál dolgozik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!