Teszveszen/vaterán mi történik, ha bejelentenek hogy nem fizetek?
Figyelt kérdés
El adtam egy pulcsit, de simán adtam fel nem ajánlottan és eltünt és most kérik az árát azt irták feljelentenek a teszveszen, mimtörténik akkor? Mert nem tudok utalni annyi pénzt. Ez már 1 honapja történt és az illető nem kapta meg a pulcsit.2011. dec. 4. 13:40
1/7 anonim válasza:
A vevő kérte simán? Ha igen,Te csak azt teljesítetted, amit kért.Eltetted az e-mailjét, amiben azt írta? Ha nem úgy kérte, Te vagy a hunyó, fizesd vissza a pénzt.
2/7 A kérdező kommentje:
ajánlottan kérte és én adtam fel simán de nincs 2500ft-om ez már 1 honapja történt
2011. dec. 4. 13:51
3/7 anonim válasza:
Negatívot fog adni, leírja, miért. Nehezen fogsz ezután bármit is eladni. Egyezz meg vele, írd le a körülményeidet, hátha több részletben elfogadja.
4/7 A kérdező kommentje:
negativot adott már :S azon kivül irta hogy feljelent a teszvesznek :S
2011. dec. 4. 21:54
6/7 A kérdező kommentje:
de rendőrségi ügy meg ilyenek nem lesznek?
2011. dec. 6. 08:51
7/7 anonim válasza:
20 e. Ft-ig csak szabálysértés, azt az önkormányzat rendezi. Nem valószínű, hogy ilyen kis összegért a vevőd feljelentene. De tudod, a helyében én sem hinném, hogy elpostáztad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!