Hogyan lehet feltörni a Merengő Fanfiction-ön az új fejezetet?
Figyelt kérdés
Hallottam róla, hogy azért nem jelenik meg néha a kritika, mert feltörik a fejezetet, és úgy írnak hozzá. Hogyan lehet akkor feltörni?2011. dec. 3. 21:46
1/5 anonim válasza:
Neked kb sehogy, profiknak sok munkával TALÁN.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy túl nehéz lehet, mert kb bárki képes rá, de én sem tudom. Valaki!!! Mondja meg!!!
3/5 anonim válasza:
Ha nem tudod, akkor miért mondod, hogy nem lehet nehéz?
Képzeld, az...
4/5 anonim válasza:
Egyébként tényleg egyszerű. Legalábbis az a módszer, amit én ismerek. (És ez nem az üres kritikás.) Csak tanulmányozni kell az URL címet, és egy perc alatt rá lehet jönni. Többet nem mondok, várjátok ki azt a pár órát, amíg felengedik! ;) Addig írjatok véleményt az előző fejezetekhez!
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Csak a linket kell tanulmányozni... Megsúgom sokat segít ha az egyik, már megjelent fejezet linkjét és ugyanannak a fejezetnek a kritikájának a linkjét összehasonlítod, és rá fogsz jönni. De ha már feltöröd egy apró megjegyzést azért hagyj a szerzőnek. Én is írok a merengőn és az én fejezeteimet is sokan feltörik, szerencsére azért néha kapok hozzá pár soros kritikát, éppen ezért nem bánom. Szóval azért ne sajnáld az t a néhány sort! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!