Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítene nekem valaki a...

Segítene nekem valaki a PayPal használatában?

Figyelt kérdés
Az volna a gondom ,hogy nem tudom a PayPal ba hogyan jutasam el a pénzt amit fizetne a weblapok nekem és ha segítene nekem valaki akkor felvenném és akkor annyit szeretnék hogy mutasson nekem pár oldalt amin megtudom szerezni a pénzt aki ért hozzá az tudja mire gondolok! És vegyen fel msn re vagy ahol megfelel neki(-ed) és segíts elmagyarázni a menetét meg amit tudni kéne cserébe utalgatni fogok át pénzt az ő paypal jára nagyon köszönöm előre is! Légyszii segítsetekk!
2011. dec. 2. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincsenek pénzkereső lapok hidd el a paypal egy online bankszámlaszerűség befizethetsz pénz és akkor kapsz egyenleget amit levásárolhatsz átutalhatsz illetve kikérheted saját rendes bankszámlára.
2011. dec. 2. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
dehogyis nem ismerek pár embert internetről akik így szereztek pénzt a paypal -kra!
2011. dec. 2. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Eltartott egy darabig mire értelmeztem a leírást...

A PayPal egy online bankszámlát biztosít, regisztrálsz és kész.

Az ilyen pénzkeresős weboldalak pedig leginkább időpocsékolásra jók. Persze, valami minimális pénzt össze lehet kattingatni, de hülyeség az egész... Ha pénz kell, akkor el kell menni dolgozni...

2011. dec. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!