Ha megrendeljük az internetet a t-home-tól szombaton vagy vasárnap interneten keresztül, akkor várhatjuk-e a hívásukat aznap vagy csak hétfőn (hétköznap)?
Hívnak egyáltalán vagy hogy működik ez? Anno t-mobile-tól rendeltünk telót, ott aznap hívtak (adategyeztetés, hitelképesség) és elmondták, h kb. mikorra várható a futár.
Nem tudom, hogy itt hogy müködik. Leginkább amiatt aggodom, hogy pl. ha hívnak hétfőn és megkérdezik, h mikor alkalmas és mi azt mondjuk, hogy délelött, de mondjuk egész héten nem jönnek ki, csak mondjuk azután lévő héten az már nem jó, mert akkor meg a délután lenne alkalmas. Vagy napra pontosan megmondják, mikor jönnek? És a szerződést is gondolom akkor kell aláírni?
Aki tudja, hogy hogy megy ez, az írja le. Köszönöm
Mielőtt még valaki azt mondaná, hogy miért nem megyünk be inkább személyesen: azért mert így 1+1 hónapig ingyen lesz az internet.
Ne a t-homtól, az nagyon gáz.
Minket is sokszor megszívattak.
Kicsit elcsúszol a fizetéssel, máris kikapcsolják a netet és csak a hibát jelző oldal látszik, bármit is teszel.
Ott hagytam őket mert a telefonnal együtt 9-11ezer forint volt a havi számla. Most a DIGInél vagyok és ott általában 3500 a havi összeg és a 20 megás net garantált.
Van amikor kicsit többet telefoálunk,akkor felmegy majdnem 4ezerre is, de még az is hol van a t-home áraitól. Na meg ha kicsit elcsúszok a fizetéssel, akkor sem szólnak. Igaz, később befizetem.
Szóval csak a t-homot ne, ha jót akarsz magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!