Windows 7-en téma, hátérkép?
Figyelt kérdés
Most vettem egy laptopot és windows 7 van rajta, de nem enged sem témát sem háttérképet beállitani. Téma letöltésénél azt irja ki hogy ez a windows 7 nem támogatja. :( mindenképp meg akarom változtatni a témát meg a háttérképet mert nem tetszik, de így hogyan? Valaki ért hozzá és tud segiteni?2011. dec. 1. 19:56
1/10 CactusClone válasza:
Jobb klikk az asztalon -> személyre szabás -> az oldal alján "Asztal háttere" -> tallózol egy képet, és mented.
Témára meg úgy keress rá, hogy kifejezetten Win7 témát tölts le. pl: [link]
2/10 anonim válasza:
Lehet win7 starter van rajta azért nem engedi!
4/10 A kérdező kommentje:
az van rajta itt a cimkén nézem windows 7 starter
2011. dec. 1. 21:04
7/10 A kérdező kommentje:
ajj nem igaz :( direkt örültem hogy hazahozom és nem kell vele vacakolni :(
2011. dec. 1. 21:08
8/10 anonim válasza:
Igazából ez egy lecsupaszított windows, sokmindenre nem lehet használni. Cserébe kicsi a gépigénye.
Szerezz egy win7 telepítőlemezt és rakd fel az aultimate változatot.
9/10 A kérdező kommentje:
és témát nem lehet valahogy rátenni?:(
2011. dec. 1. 21:12
10/10 A kérdező kommentje:
jajj :( amugy van más ami nem stimmel rajta? Végülis 20 éves lány vagyok és csak netezek rajta de ez kifejezettem zavar hogy nem lehet rá témát tenni :(
2011. dec. 1. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!