Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok belépni facebookra?

Hogyan tudok belépni facebookra?

Figyelt kérdés
Az a baj h a sulinkba letiltották a facet és az a kérdés h hogyan tudom h ne sulink oldala jöjjön ki hanem a facebook???
2011. nov. 30. 19:25
 1/6 vagyokakilehetek ***** válasza:
letérdelsz a sulis rendszergazda elé és.... a többit rádbízom. :D :D :D
2011. nov. 30. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
A facebook kezdőoldalát nem az határozza meg, hogy a sulitok letiltotta-e vagy sem a fácsét! Bár én egyetértek a letiltással,nehogy már ne!
2011. nov. 30. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Megoldható, de a suliban tanuljatok inkább, biztos okkal tiltották le...
2011. nov. 30. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Vmi normális ötlet? Elvileg azért mert egy csomón kiirogatták h de unalmas ez az óra meg ilyenek de hát azt úgyis telóról írják ki.
2011. dec. 1. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Maximum a chat-et tudod elérni, pl. Ebuddy-ról, vagy I love IM-ról
2011. dec. 1. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok: téves, na jó, egy kulcsszónyit segítek: ssh tunnel

Ha letiltották a kimenő ssh forgalmat (amit nagyon ritkán tesznek meg), akkor ezzel lazán bármilyen korlátozás kijátszható. (Persze kell hozzá egy szerver gép is valahol.)

Vagy amint írtad, telefonról....

De többet ebben én nem segítek, mert ha facebookra b*szod el az idődet és nem tanulsz semmit, akkor azzal csak magadnak fogsz ártani...

(Így legalább ha nagyon érdekel tanulsz egy hasznos módszert, az ssh használatát.)

2011. dec. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!