Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs internet?

Miért nincs internet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy felraktam magamnak a Windows 7 Ultimate op. rendszert. Amint felraktam, bedugtam a wifi usb-t a gépembem és volt is internet.(TP-LINK TL-WN821N)Töltöttem le sorba a frissítéseket, és minden rendben volt. Azonban az egyik frissítés után újraindítottam gépet, és azóta nincs internet. Nem ismeri fel az USB-t vagy nem tudom mi lehet a gond, mert a házban máshol mindenhol van net.

Pls segítsetek.

2011. nov. 30. 19:09
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Állítsd vissza a számítógépet egy korábbi időpontra.

Írd be a start menü kereső mezejébe: rendszer-visszaállítás

majd enter..

2011. nov. 30. 19:16
 2/4 anonim válasza:
Helo. Nálam is felmerült ez a probléma és a korábbi időpont visszaállítása nem segített. Tudnál nekem segíteni, hogy hogyan oldottad meg a problémát?
2011. dec. 24. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
hat sikerult megtalalnom a telepito cd-t, ezek utan mar volt net :/
2011. dec. 25. 20:29
 4/4 anonim válasza:
oo nekem is ugyanez a problémám illetve hasonló, mikor bekapcsolom gépem pár percig jó majd nemtölt be semmit..msn viszont rendesen működik .. nekemis szintén windows 7 ultimate van.. pár napja még nekemis jó volt.
2012. jan. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!