Tudok így filmet letölteni?
memória = RAM, ahol a folyamatok tárolódnak
lemezterület = winchester/merevlemez területe, ahol a fájlok tárolódnak
Megoldható, hogy máshova töltsd, ha mondjuk van még partíció a gépen, és ott van szabad hely. A célmappát kell csak megváltoztatni a beállításokban.
Pendrive-ra nem ajánlott menteni ha az torrenttel történik, mert gyorsan lehet az élettartamát lecsökkenteni vele. Másfajta letöltés esetén elég csak azt megadni célmappának, vagy ha te választod ki a mentés helyét, akkor betallózni mentéskor.
Első válaszoló: Google Chrome-ot használok, és esetleg meg tudod mondani, hogy hol tudom ezt beállítani? xD
Második: nem torrenttel szoktam töletni :)
Csavarkulcs-ikon a felső sarokban/Beállítások/A motorháztető alatt/Letöltések - letöltés helye
Viszont a letöltések először a gép ideiglenes mappájába töltődnek, és csak a folyamat végén kerül átmásolásra a célhelyre. Ezért nem tudod megkerülni azt, hogy először a géped helyét foglalja le a letöltendő fájl. Ha tényleg olyan kevés helyed van, hogy nem férne rá egy letöltés, akkor az meg fog szakadni hibával (nincs elég lemezterület a letöltés befejezéséhez).
Próbáld ki az Operát , ha már mindenképp böngészővel
szeretnél letölteni! Az alapból megkérdezi hova töltsön
es azonnal oda is tölti! Ha usb-re akard oda megy direkt!
szerintem meg próbáld ki ezt: [link]
ez egy letőltő program ami gyors, megbízható, és oda ment ahová akarod csak be kell neki tallózni, akár usb-re is. ami szempont a sima letöltéssel szemben hogy ha valami gáz van meg szakad de ha rendbe jön a kapcsolat akkor fojtatja tovább. + nem kell a böngésző ablaknak nyitva lenni letőltés közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!