Mennyire veszélyes az ha valakitől torrent meghívót veszek?
Figyelt kérdés
Pár napja 1 nagy torrent oldalra vettem meghívót 1 sráctól jó áron minden örültem is neki csak a kérdés hogy nem bír megszivatni?Vagy a vezetőség nem bannolhat ilyen miatt? Tehát hogy lebannoltat valahogy vagy nem tudom?
Nem tudom ki ismeri de nekem sokan mondták hogy tőle és nem basz át
2011. nov. 29. 18:35
1/5 anonim válasza:
valaki azért árul meghívó vagy accountot hogy pénze legyen belőle. Ergo, miért bannoltatna téged? Abból neki semmi haszna nincsen. Sőt gondolkozzál ha ilyet tenne akkor őt is kirúgnák az adott oldalról mivel árusít. :P Meghívók és accountok vásárlásánál annyi a veszélyes hogy ha fizetsz akkor megkapod-e vagy sem... :p
2/5 A kérdező kommentje:
Hát én ncore oldalra vettem tőle 1000 ft-ért féltem hogy átbasz mert tul sok oldalt sorolt fel és gyanus volt. De elküldte a meghívót és csak attól parázok hogy valamiért lebannolnak mert hogy a szabályzat tiltja ez.
Köszönöm a válaszod remélem tényleg nem lesz semmi baj.
2011. nov. 29. 18:40
3/5 A kérdező kommentje:
főleg úgy hogy emelt díjas sms-el fizettem nem átutalással.
2011. nov. 29. 18:41
4/5 anonim válasza:
Ez a lényeg, ha odaadja a meghívót vagy accot azután már nem igazán történhet baj. Persze accnál oda kell figyelni hogy átírd az email címet meg a belépési jelszót.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor jó
2011. nov. 29. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!