Nem működik a G-mail.com! Mi legyen? FONTOS
Figyelt kérdés
hotmailos fiókom volt, de nem működik. Töröltem. De most nem tudok g-mailban fiókot csinálni, mindig kiírja, hogy nem jó a dátumformátum, aztán meg hogy rossz az a kód amit le kell másolni meg ilyenek. Mi a legjobb ilyan e-mail fiók készítő oldal?2011. nov. 27. 18:47
2/15 A kérdező kommentje:
na persze :D
2011. nov. 27. 18:50
3/15 anonim válasza:
ÉÉÉÉ. HH. NN. (például: "2011.11.27.")
így kell beírni a dátumformátumot helyesen persze idézőjel nélkül:)))
Ne add föl, a gmail a legjobb:)
4/15 A kérdező kommentje:
de mindig beleköt :@ januári vagyok így 01-et írtam, nem volt jó 1 sem volt jó végén már 11-et írtam de azt sem fogadta el!
2011. nov. 27. 19:36
6/15 anonim válasza:
Ha nem lenne már 2 gmailes fiókom tutira csinálnék még egyet, mert már én is kíváncsi vagyok, mi változott meg a regelésnél? Én gond nélkül csináltam, nem kekeckedett velem a rendszer. Mondjuk ha a karaktereket nem jól írtam be, akkor addig adott újakat, mígnem összejött:) Amúgy a postafiok.hu is detto gmail, / ilyenem is van:)))/ esetleg próbáld ki, hátha itt hamarabb összejön.
7/15 A kérdező kommentje:
már kb 20x próbáltam a szót is beírni 1x csak jól össze kellett hogy jöjjön annyira analfabéta énsem vagyok :-) akkor lehet megprobálom a postafiokot :)
2011. nov. 27. 19:45
8/15 anonim válasza:
a 14 -es után nincs pont! Nem az kavar be?
9/15 anonim válasza:
Amugy Szlovákiában élsz? Én is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!