Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak hogy normálisan...

Mit csináljak hogy normálisan működjön a youtube?

Figyelt kérdés
firefox8-at használok és a youtube azt írja ki hogy frissítsem az adobe flash playert , eddig nem volt semmi gond letöltöttem de aztán kiírta hogy nem támogatja a programm a firefoxot. a youtube-on ezért homályos a kép és a hang is elég szar.
2011. nov. 26. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak az a gond, hogy 240p videót nézel? Ott a legrosszabb a kép-és hangminőség. Ha nem lenne flash player, be sem jönne a videó, ha pedig bejön, akkor nem a flash miatt lesz jobb vagy rosszabb a minősége.
2011. nov. 26. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
240p kívül máson nem is lehet nézni nincs rajta 360p vagy 480p , adobe-t meg nem tölti le
2011. nov. 26. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=zBlF-KFK364&feature=related

Ezen van 240,360,720,1080p is. Ha a különbségek jól láthatóak, akkor a flash nem lehet hibás.

[link]

Itt van a legfrissebb verzió, ami későbbi kiadás mint az FF8, ezért nem kellene elutasítania (alapból nem kellene). Nem tudom hogy egyből telepít-e, vagy el kell indítani exe-ként, de akkor zárd be a böngészőt, nehogy bezavarjon.

2011. nov. 26. 23:02
 4/4 A kérdező kommentje:
nem látszik a különbség mert csak 240ap jelzi ki . megnéztem ugyanezt a google chrome-al ott már látszott.és nem engedi letölteni ezt sem. inkább törlöm a firefoxot a francba.
2011. nov. 26. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!