Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wordpress-ben hogyan tudnám...

Wordpress-ben hogyan tudnám megoldani, hogy a bejegyzések létrehozásakor tudjak írni egy kis összefoglalót, és ez a kis összefoglaló rész jelenjen meg a főoldalon, és a bejegyzés címére kattintva irányítson a bővebb bejegyzéshez?

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 12:34
 1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Nem biztos, de talán sablonja válogatja, hogy melyik engedi, s melyik nem e funkciót.
2011. dec. 1. 03:16
 2/3 anonim válasza:

Szia! Ez előző válaszoló vagyok! Rájöttem a megoldásra! Több lehetőséged is van.

1. Kattints a bejegyzések alatt, az új hozzáadása menüpontra. Ezt követően fent, a jobb felső sarokban találsz egy olyan „gombot”, hogy képernyő beállításai. Erre kattints rá, majd a lenyíló fülben pipáld ki a kivonat rublikát, így a szövegszerkesztő rész alatt találsz majd egy kivonat nevű mezőt, oda írhatod a cikked összefoglalását. Ezt követően a ugyan ezen az oldalon maradva a szögszerkesztő rész mellett van egy olyan opció, hogy Formátum, itt válaszd ki a galériát (nekem legalábbis ezt mutatja, de lehet, h sablononként eltér a neve). Ez esetben viszont nekem sosem a kívánt kis bélyegkép jelent meg az összefoglalómban és sajnos nem is tudtam beállítani, h melyik jelenjen meg.

2. Ez az egyszerűbb megoldás, én is e mellett döntöttem. A cikked/bejegyzésed elején írj egy néhány mondatos összefoglalót. Az összefoglaló első betűje elé helyezz el egy kívánt képet bélyegkép méretben balra igazítva (ez fog megjelenni a cikked összefoglalásában a kezdőlapodon). Majd – még mindig a szövegszerkesztőben maradva – kattints az összefoglalód utolsó betűje után, hogy oda kerüljön a kurzorod, s kattints az Insert More Tag gombra a szövegszerkesztő felső részén (a gombon két négyzet látható és egy szaggatott vonal a négyzetek között). Aztán katt a közzététel/frissítés gombra és kész is vagy.

Ha lenne még kérdésed szívesen segítek.

2011. dec. 2. 04:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, mostmár működik! Kivéve a kivonatos, mert a főoldalon nem azt jeleníti meg :/ De a 2. megoldás zsír! :) :)
2011. dec. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!