Valaki segítene router kérdésben?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ha most van egy t-home modemem, illetve előfizetésem a netre, akkor ha most veszek egy routert(hogy tudjak rajta majd wifizni is), akkor azzal ugyanúgy fogom tudni használni majd, nem kellesz hozzá, mást internet szolgáltatót választanom, vagy engedni fogja?
Előre is köszönöm a válaszokat!20/L
Adsl és dsl-360R a típusa, szerintem, legalább is ez van ráírva, igazából én nem nagyon értek hozzá:D de lenne még egy kérdésem: ha veszek egy routert akkor elvileg betudom azt simán álltíani, nem kell hozzá mást venni?(pl új hálózati kártyát meg ilyesmiket,itt olvastam, hogy valakinek ezt is tanácsolták...)
Köszönöm a választ!
Igen, az ADSL simán meg lehet osztani. Pl. nekem is ugyan ilyen modemem van és TP-Link router -em, PPPoE kapcsolatot kell majd beállítania router -en.
Hálózati kártyád most is van, hiszen a modem most is abba csatlakozik. A router dobozában lesz egy hálózati kábel, azzal összekötöd a gépet a router LAN1 -es portjával a modemet meg a router WAN portjába dugod, ez után már csak konfigurálni kell.
Ami a Wi-Fi -t illeti nem tudom, mivel akarsz rá csatlakozni. A laptopokba ma már alaptartozék a Wi-Fi adapter. Esetleg asztali gépbe kell külön venni, ha azt nem vezetékesen szeretnéd csatlakoztatni.
Én ezt a router -t ajánlom:
Ha esetleg adapter is kell hozzá, meg tudod venni egy csomagban, nem sokkal drágábban:
Itt van hozzá részletes útmutató a beállításokhoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!