Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ez a YouTube-al...

Miért van ez a YouTube-al állandóan?

Figyelt kérdés

Most raktam újra a Chrome-ot, és akárhányszor lejátszok egy youtube videót, amikor megjelenik a hirdetés, a videóra ránagyít. Annyira idegesít, már majdnem kidobtam a laptopot a lakásból, egyszerűen nem hiszem el hogy egyetlen videót sem tudok 15mp-nél tovább nézni...más böngészővel sem működik, semmi bővítményt nem használok de egyszerűen hihetetlen mennyire fel tud ba**nii...néha csinálja, néha nem...pl 1 hétig nem csinálta, de megint elkezdte, 3x raktam már újra a chrome-ot...

Kép: [link]

Aki végre tud segíteni, imába foglalom a nevét, és kap zöld kezet...

2011. nov. 21. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:

- próbáld más böngészővel

- frissítsd a flash playert

- rakj fel vmi reklámblokkolót (flashblock, adblock)

ha ezek után se működik akk én is kíváncsi leszek :)

2011. nov. 21. 18:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam Operával, Firefoxal, Safarival, van Ad Blockerem, megpróbáltam Chrome-ban Flashblockerrel, és a legfrissebb Flash player van fent...nemtudom mi lehet a gond már...
2011. nov. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!