Miért nem játssza le a Youtube a videókat?
Figyelt kérdés
Nem indul el a betöltés, csak egy nagy fekete négyszög néz rám mozdulatlanul. Baromi idegesítő. Mitől lehet ? A netem nagyon gyors, nem ez a baj ... Nem állítottam át semmit, de a hülye Windows 7 (azt hiszem) telepített fel frissítéseket.2011. nov. 18. 16:43
1/6 anonim válasza:
Töltsd le az alábbi kodekcsomagot és menni fog:
Tök mindegy, hogy "W7(azt hiszem)" van neked!
2/6 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm ! És csak próbáltam megadni annyi információt, amennyit csak tudtam :D
2011. nov. 18. 17:01
3/6 A kérdező kommentje:
Ááá, feltelepítettem, de ugyanúgy nem működik ... Miért ? Nem ronthattam el semmit, igaz ? Csak nem értem, mert az összes többi videolejátszó (mondjuk az Indexes videók is mind) működnek, csak a Youtube nem.
2011. nov. 18. 17:05
4/6 anonim válasza:
másik böngészővel próbáld,azzal működik
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, Firefox-szal működik, csak rohadt lassú. De mindegy, hátha egyszercsak magától megoldódik a probléma, aztán meg majd visszatérek a Chrome-ra :) Köszi a tippet :)
2011. nov. 18. 17:49
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!