Mit csináljak ha a szüleim nem engedik, hogy facebookom legyen és én szeretnék?
És ez hogy kapcsolódik a Szexualitás témakörhöz? Chatszexelni akarsz, vagy mi?
Mindenesetre ha a facebookot nem engedik, csinálj Google+ profilt.
És ha javasolhatom, tényleg ne akarj facebookot (Főleg ha fiatal vagy! Minek az neked?), mert csak felesleges időtöltés!
Facebookot akarsz? Lenne rá pénzed?
Mindegy, állítólag mennek a tőzsdére, akkor részletekben is tudsz venni. Egyben biztos nem tudod...
hát, ha szex témakörbe tartozik neked, akkor én sem engedném a szüleid helyében.
am ez 18+os kategória.
Igazuk van a szülőknek. A 11-12 éves kis taknyok nem a facebook előtt lógjanak. Aztán majd jön, hogy nem tudsz elszakadni mellőle, meg a chatelés a pedofilokkal és a ribancokodó képek publikálása.
Ha nekem lennének gyerekeim én sem engedném meg nekik.
Teljesen igazuk van! Végre! A facebook megbutitja az embert azért van Magyaroszágon annyi hülye idióta. Nem kell neked az... Vagy szeretnél Pedomacira kerülni? Inkább hálásnak kéne lenned. Mielött kérdezi valaki azért állítom hogy lány a kérdező mert csak egy "nő" tudd kiborulni ilyen miatt.
20/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!