Miért furcsa a netem?
Feltűnt, hogy ha fut a uTorrent, nem egyszer leáll a netem. A wifi kártya atheros ar9285. A gép jelzi, hogy nincs net, ellenben a UTorrent normál tempóval tölt. A hálózat működik, a router oldala bejön.
Ha összeszenvedem, hogy netem is és a torrent is menjen, a torrent irreálisan lassú (kb. /10-es tempó). ideiglenes megoldás általában, ha a hibakeresés futtatása a kapcsolaton, ilyenkor alaphelyzetbe állítja az adaptert.
Egyértelműen megoldás, ha kikapcsolom a uTorrentet, azonban más klienssel is próbáltam, ugyanezt játsza. A kliens beállításain kb. fél éve nem módosítottam.
Legújabb illesztőprogram van fenn. Ötlet?
a utorrent "eleszi" a sávsélességet próbáld meg úgy hogy lekorlátozod a sebességet pl 2 MB utána 1.5 MB utána......
és maradj annál amelyiknél működik a net
A uTorrent, amikor fut mostanság akkor is olyan 1-1,5 megával tölt a 3 helyett. Korábban amikor 3 megával töltött sem volt probléma netezéskor.
Másik gépen semmi probléma nincs, szintén wifin csatlakozik, Ezért zárom ki a routert, mint okot... szolgáltató sem ludas kivételesen :D
nézd meg mind a két gépen és ha nagy eltérés van akkor vagy
a kártya vagy a beállítása van rosszul
Milyen beállításra gondolsz?
Ha nem fut a uTorrent, kb. egyezik. Ha fut, be se jön az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!