Iwiwen a csajok és pasik alkalmazásba, ő látja, ha rámegyek, hogy "megpokolom"/ tudja ki pokolta meg?
Figyelt kérdés
elég vicces szó:D:D:)2009. máj. 10. 18:58
1/6 anonim válasza:
Bármilyen alkalmazást is használsz, az ismerőseid is megtudják, ha olvassák a hírfolyamot.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem ezt kérdeztem!
Hanem, hogyha benne vagyok már az alkalmazásba, nézegetem a pasikat, s ugye van ott egy gomb, hogy megpokolom-és azon belül megjelenik egy csomo lehetőség (főzök neki kávét, jégkockát dobok a polojába..stb) Ha ott rámegyek egyre, akkor ő megfogja látni, hogy én voltam az aki teszem fel sütit akar sütni neki, vagy teljesen anonim megy?
2009. máj. 10. 19:06
4/6 A kérdező kommentje:
óóó, köszi
2009. máj. 10. 19:23
5/6 anonim válasza:
látja?:O és hogy lehet megnézni? mert én nem jöttem még rá
6/6 anonim válasza:
jah jó, bocs kevertem egy másik alkalmazással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!