Hogyan tudnak sokan jogvédett tartalmakat feltölteni a youtubra?
Azt vettem észre, hogy egyes felhasználók képesek feltölteni éppen megjelent albumokat és a videók alá van írva, hogy minden jog a tulajdonost illeti, meg ilyenek. Én is próbáltam, nem is új zenéket feltölteni és a videó alá írtam szinte ugyan azt a szöveget, de nekem továbbra is azt írta ki, hogy a videód le van tiltva a copyright miatt. Tehát a szerzői jogok miatt.
Most akkor lehetséges, hogy az illető nem egyszerűen odaírta azt a szöveget, hanem valahol máshol ismert el valamit vagy kért engedélyt és ezek után jelent meg a videója alatt az ismert szöveg? Tudja ezt valaki?
Azonnal keresek.
http://www.youtube.com/watch?v=L-uIGFZKkhQ
Ez a felhasználó válaszolt is az ez irányú kérdésemre, de nem magyarul, most bogozom ki. :D
Hát köszi. Most elolvastam még egyszer a levelét és konkrétan azt írja, hogy a legegyszerűbb, ha odamásolom a jogi nyilatkozatot. Megtettem, semmi változás. No, majd kiderítem én ezt.
Mindenesetre köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!