Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » G-Mailből hogy töröljem a...

G-Mailből hogy töröljem a neveket és a hozzájuk tartozó E-Mail címeket?

Figyelt kérdés

A címtárban csak a saját levelezőpartnereim látszódnak, eddig oké.De a csevegőlistában valamint ha E-Mailt írok akkor a címzetthez beírok egy betűt akkor lejön egy csomó olyan név is akikkel csak alkalmi levelezést váltottam és nem lenne szükségem rájuk.

Ha rákattintok jobb klikkel akkor nincs olyan lehetőség hogy "törlés".

2009. máj. 10. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha az a kérdés hogy ,hogy lehet törölni a címtárból,akkor így.

[link]

2009. máj. 10. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem.A címtárból tudom törölni.Nyíllal jeleztem a problémámat.Tehát ha pl: beírok egy 'a' betűt akkor megjelennek a lehetséges címzettek.Na itt van sok fölösleges név !Innét törölném.

[link]

2009. máj. 10. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazán nem akarlak megbántani ,de nem szőke vagy ? A problémád az ,hogy van egy csomó számodra fölösleges név a címtáradban ,és nem törlöd ki őket,hanem a gmailon kéred számon ,hogy miért vannak ott. Ha nem akarod a jövőben többé látni a fölösleges email címeket,akkor töröld már ki őket ,és hidd el soha többet nem fogod őket látni.
2009. máj. 10. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Barna vagyok és férfi.

Egyébként ott b...tam el hogy nem az "összes" név volt kijelölve hanem a "legtöbbet keresett".Szóval ennyin múlott.Ezért nem találtam a kitörlendőket.

2009. máj. 10. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!