Mi a legegyszerűbb módja egy lekódolt wifi feltörésének?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 18:28
1/5 legendavagyok01 válasza:
Nincs egyszerű módja, és biztos sikert hozó sem.
A wep-pel még lehetne is próbálkozni, de aki már odáig eljut, hogy jelszót tesz rá, talán azt is tudja, hogy wpa/wpa2 a biztonságosabb.
2/5 A kérdező kommentje:
ezeket tudom jól, de azt is tudom, h hiába van lekódolva, feltörhetetlen rendszer nincs. Még nem foglalkoztam ilyenekkel, de meg akarom tanulni.
2011. nov. 15. 18:47
3/5 CactusClone válasza:
még jó, hogy nem írod ki magadra, hogy törvénysértésre készülsz
4/5 anonim válasza:
Feltörhetetlen rendszer nincs:
Huffmann kódolás(bocs ha rosszul írom)
AES kódolás (ha elég hosszú a kulcs akkor 1-2 ezer évig tart)
Bármelyik könnyebb kódolás is megteszi ha hosszú a kód(brute force esetén) és neked csak egy géped van.
5/5 zeronibble válasza:
Lehet hallgatózni meg statisztika alapú módszerekkel kulcsot keresni rettentő sok anyagban, de ahhoz jó lenne mélyrehatóan ismerni a kódolási eljárásokat is, és az elemző-visszafejtő algoritmusokat is, mert ez se egy okégomb nehézségű meló. Igazából csak kuriózum, mert még mindig könnyebb vadászni egy védtelen routert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!